Aksaray Eskil'de Fırtına Nedeniyle Uçan Çatının Altında Kalan Kişi Hayatını Kaybetti
Aksaray'ın Eskil ilçesinde meydana gelen fırtına sonucu uçan çatının altında kalan Aydın H., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı fakat yaşamını yitirdi.
Aksaray'ın Eskil ilçesine bağlı Çukuryurt köyünde, bugün sabah saatlerinde kuvvetli rüzgar etkili oldu. Bu sırada, bir mandıranın çatısı havada savrularak Aydın H.'nin üzerine düştü. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Aydın H.'ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşıdı.
Hastanede tedavi altına alınan Aydın H., akşam saatlerinde tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri, olay yerinde detaylı incelemelerde bulunarak gerekli raporları hazırladı. Aynı zamanda, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili tahkikat başlatıldı. Fırtınanın etkisiyle meydana gelen bu kazanın, bölgedeki hava koşullarının ne denli tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.