Domuz Çalılıktan Fırladı, Avcı Son Anda Vurdu: Mersin Mezitli'de Saldırı Anı Kask Kamerasında!
Mersin'in Mezitli ilçesinde çulluk avına çıkan bir avcı, köpeğinin koku aldığı çalılıkların arasından aniden fırlayan yaban domuzunun saldırısından son anda ateş ederek kurtuldu.
Olay Mersin Mezitli Fındıkpınarı Mahallesi kırsalında sabah saatlerinde meydana geldi.
Ormanlık alanda çulluk avlamak üzere arazide bulunan bir avcı ve köpeği iz sürdüğü sırada köpek çalılık alanda bir hareketlilik sezdi. Av köpeğinin ferma verdiği noktadan aniden fırlayan büyük bir yaban domuzu hızla avcının üzerine doğru koşmaya başladı.
Refleksle hareket eden avcı elindeki tüfekle yakın mesafeden ateş ederek domuzu durdurmayı başardı. Saldırı anı ve sonrasında yaşanan panik avcının kask kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Görüntülerde domuzun çalılıkların arasından hızla çıkışı ve avcının ateş açtığı anlar yer aldı. Olayda avcı ve köpeğinin herhangi bir yaralanma yaşamadığı bildirildi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerinin bölgedeki yaban hayatı popülasyonuna ilişkin rutin kontrolleri devam ediyor.