Asayiş »

Trabzon Şalpazarı'nda Öğrenci Servisi ile Otomobil Çarpıştı, 1 Yaralı

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde meydana gelen kazada, öğrenci servisi otomobile çarptı. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, servisteki 12 öğrenci ise kazayı hafif atlattı.

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde bir öğrenci servisinin, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen bir otomobile çarptığı kaza, yolda bulunan bir araç kamerasına yansıdı. Kaza, Şalpazarı-Acısu karayolunun Dereköy altı mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 61 AIF 0** plakalı öğrenci servisi, bilinmeyen bir sebepten dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce yol kenarındaki bankete düştü, ardından karşı yönden gelen 34 GAZ 8** plakalı otomobile çarptı. Olay anında okul servisinde bulunan 12 öğrenci kazayı yara almadan atlattı; ancak otomobil sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, kaza yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından olay yeri güvenlik şeridiyle kapatılırken, kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.