Yerel »

Bayburt Merkez'de Don Tehlikesine Karşı Tuzlama Çalışmaları Yapılıyor

Bayburt'ta soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, donma riski ile mücadele etmek amacıyla kent genelindeki mazgallarda tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesiyle birlikte, altyapıda yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek için sahaya çıkan ekipler, özellikle yoğun kullanılan cadde ve sokaklardaki yağmur suyu mazgallarında tuzlama yapıyor.

Bu çalışmalarla, mazgalların donarak tıkanmasının engellenmesi ve kar erimeleri sonrası oluşabilecek su birikintilerinin önüne geçilmesi hedefleniyor. Ayrıca, soğuk havanın etkili olduğu Bayburt genelinde, ekiplerin tuzlama çalışmalarının aralıksız devam edeceği belediye yetkilileri tarafından bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.