Asayiş »

Afyonkarahisar'da FETÖ'den 6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı.

Afyonkarahisar'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) davası kapsamında 6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan M.G., polis ekiplerinin çalışmaları neticesinde yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, M.G. isimli şahıs, 2020 yılında FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma suçundan mahkeme tarafından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Bu ceza ile aranan şahsın yakalanması amacıyla Afyonkarahisar'da polis tarafından detaylı bir çalışma yürütüldü. Yapılan araştırmalar sonucunda M.G. kent merkezinde tespit edilerek gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıs, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adli süreçlerin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.G.'nin, FETÖ'nün sözde askeri mahrem yapılanmasında yer aldığına dair bilgiler de bulunduğu ifade edildi.

Bu olay, FETÖ ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların bir parçası olarak dikkat çekiyor. Emniyet güçleri, benzer durumlarla ilgili olarak çalışmalarını artırarak, örgütün üyelerinin yakalanması için çeşitli operasyonlar düzenlemeye devam ediyor. Çeşitli yöntemlerle örgütle irtibatlı olan kişilerin tespiti ve yakalanması hedefleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.