Asayiş »

Diyarbakır Çınar'da 13 Günlük Aramanın Ardından Kayıp Kadının Cansız Bedeni Tespit Edildi

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde 13 gündür kayıp olan Nimet Kılıç'ın cansız bedeni bulundu. 21 Ocak'ta evinden ayrılan Kılıç, o günden bu yana haber alınamamıştı. Arama çalışmaları, AFAD ve jandarma ekiplerinin katılımıyla yoğun bir şekilde devam etti. Sonuç olarak, kadının bedeni dere kenarında tespit edildi. Kesin ölüm nedeni otopsi sonrası belirlenecek.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, 21 Ocak'ta evinden saat 05.12'de ayrılan Nimet Kılıç, o günden bu yana kayıptı. Eşinin yatağında olmadığını fark eden Şeyhmus Kılıç, durumu komşularına ilettikten sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bu ihbar üzerine olay yerine ulaşan jandarma ve AFAD ekipleri, Nimet Kılıç'ı bulmak için kapsamlı bir arama çalışması başlattı.

13 gün süren arama çalışmaları, Jandarma Komando, Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma (SAK) ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) gibi çeşitli kurumların katılımıyla gerçekleştirildi. Toplamda 300 personelin yer aldığı bu çalışmalar, bölgeyi detaylı bir şekilde taradı. Nihayet, kayıp kadının cansız bedeni dere kenarında bulundu. Olaydan sonra jandarma ekipleri, bölgedeki güvenlik önlemlerini artırdı.

Nimet Kılıç’ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak. Olay, yerel halk arasında büyük üzüntüyle karşılandı ve kayıp kadının bulunması, ailesine bir nebze olsun teselli sağladı. Arama çalışmalarına katılan ekipler, Nimet Kılıç'ın bulunmasında gösterdikleri çabadan dolayı takdir topladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.