Asayiş »

Şanlıurfa Karaköprü'de Gerçekleşen Kuyumcu Soygununun Zanlıları Yakalandı

Şanlıurfa Karaköprü'de meydana gelen kuyumcu soygununda 3 kişi yakalandı. Olayda yaklaşık 4 milyon TL değerinde altın gasp edilirken, bir polis memuru da yaralandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygunu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bilgilendirmede bulundu. Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre, soygun olayında yüzleri maskeli ve silahlı 3 kişi, kuyumcudan yaklaşık 4 milyon TL değerinde altın çaldı. Soygun sırasında kuyumcuda bulunan bir polis memuru S.İ., ayağından yaralandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, olayın ardından Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlükleri tarafından başlatılan çalışmalar sonucunda, şüphelilere yönelik 6 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Bu operasyonda M.A., E.A., İ.D., E.Ç., H.A. ve A.A. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Adli işlem başlatılan şahıslar, 'Nitelikli Yağma ve Silahlı Kasten Yaralama' suçlarından yargılanacaklar.

Yapılan operasyonda, olayda kullanılan otomobilin yanı sıra 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 2 adet ruhsatsız tabanca ve gasp edilen altınlar da ele geçirildi. Alınan bilgilere göre, emniyet güçleri, soygunla ilgili olarak derinlemesine bir inceleme yapmaya devam ediyor. Olayın aydınlatılması için çalışmalar sürdürülmekte.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.