Asayiş »

Kocaeli Körfez'de Yalnız Yaşayan Bir Adamın Ölü Bulunması Olayı Yaşandı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yalnız yaşayan bir adam, komşularının yaptığı ihbar sonucu evinde ölü bulundu. 41 yaşındaki Salih Dandin, kendisinden haber alınamaması ve dairesinden gelen kötü kokular nedeniyle ekipler tarafından bulundu.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan Yeni Yalı Mahallesi Gülistan Sokak'ta yaşanan olay, komşuların dikkatini çekti. 41 yaşındaki Salih Dandin'den bir süredir haber alamayan komşuları, daireden gelen kötü kokular üzerine durumu yetkililere bildirdi. Hemen olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, kapıyı açarak içeri girdi.

İçeri girdiklerinde Dandin'in cansız bedeniyle karşılaşan ekipler, durumu derhal yetkililere iletti. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından, Dandin'in cesedi hastane morguna sevk edildi. Olayın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için yapılacak otopsinin sonuçları bekleniyor.

Komşuları, Dandin'in son günlerde yalnız ve izole bir yaşam sürdüğünü ifade ettiler. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Dandin'in ölümüne sebep olabilecek olası faktörler üzerinde durulmakta. Yetkililer, böyle bir durumun tekrar yaşanmaması için vatandaşların komşuluk ilişkilerini güçlendirmelerini ve benzer durumları bildirmelerini vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.