Eğitim »

Muğla'da Vali Akbıyık, Okul Güvenliği Toplantısını Gerçekleştirdi

Muğla'da gerçekleştirilen toplantıda öğrencilerin güvenliği, okul çevresi asayişi ve bağımlılıkla mücadele konuları ele alındı. 2025-2026 eğitim yılı kapsamında alınacak önlemler ve ortak çalışmalar değerlendirildi.

Muğla Valisi Dr. İris Akbıyık başkanlığında, Muğla Valiliği Vali Özer Türk toplantı salonunda düzenlenen okul güvenliği toplantısında, öğrencilerin güvenliği ile ilgili önemli konular masaya yatırıldı. Toplantıya katılan ilgili kurumlar, okul çevresinde alınacak asayiş önlemleri ve eğitim kalitesinin artırılması gibi konuları ele aldı. Ayrıca, okul servis araçlarının ve internet kafelerin denetimi, bağımlılıkla mücadele ve trafik güvenliği ile ilgili tedbirler üzerinde duruldu. Toplantıda, bu konularla ilgili ilave tedbirlerin yanı sıra paydaş kurumlarla iş birliği içinde yürütülecek ortak çalışmalar da değerlendirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.