Yerel »

Bitlis Adilcevaz'da Aydınlar Beldesi'nde Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar beldesinde karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Aydınlar Belediyesi, belde merkezi ve mahalle yollarında ulaşımın aksamaması için çaba gösteriyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Aydınlar Belediyesi’ne ait ekipler, kar yağışının başladığı andan itibaren iş makineleriyle sahaya inerek yol açma ve tuzlama çalışmalarına hızla başlamış durumda. Yer yer 1 metreyi aşan kar kalınlığına rağmen, vatandaşların mağdur olmaması için ana arterler ve acil ulaşım güzergâhları öncelikli olarak ulaşıma açılmaya çalışılıyor. Belediye operatörü Kahraman Uçak, karla mücadelenin 24 saat esasına göre sürdüğünü ve özellikle hasta ve acil durumlar için ekiplerin her zaman hazır beklediğini aktardı.

Yetkililer, sürücülere kış lastiği kullanmaları ve zincirsiz yola çıkmamaları konusunda çeşitli uyarılarda bulundu. Belde sakinleri ise zorlu hava koşullarına rağmen yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, ekiplere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler.

Meteoroloji yetkililerinin, kar yağışının önümüzdeki günlerde de aralıklarla devam edeceğini bildirmesiyle birlikte, Aydınlar Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu süreçte, belde genelinde ulaşımın sağlanması için tüm önlemler alınarak, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik hizmet sunuluyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.