Asayiş »

Kocaeli Gebze'de Servis Aracının Çarptığı Öğrenci Hayatını Kaybetti

Kocaeli Gebze'de bir servis aracının çarptığı ilkokul öğrencisi hayatını kaybetti. Olay, okul çıkışı servise binmek için yola geçmeye çalışan 1. sınıf öğrencisi Elanur Tabakoğlu'nun başına geldi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Beylikbağı Cumhuriyet Mahallesi Köroğlu Caddesi üzerindeki Bilgi İlkokulu önünde meydana gelen kaza, okul çıkış saatinde yaşandı. 1. sınıf öğrencisi Elanur Tabakoğlu, servise binmek için yola geçmeye çalıştığı sırada, 41 P 35** plakalı bir servis minibüsünün çarpması sonucu ağır yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, Elanur Tabakoğlu'nun durumunu kontrol etti. Yapılan kontrollerde, küçük çocuğun çarpma sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi. Talihsiz öğrencinin cenazesi, olay yerinde yapılan işlemlerin ardından morga kaldırıldı.

Kazanın ardından polis ekipleri, servis aracının sürücüsünü gözaltına aldı. Olayla ilgili olarak inceleme ve soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Soruşturmanın detayları, yetkililer tarafından açıklanacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.