Asayiş »

Tokat Erbaa'da Mermer Yüklü Tırda 4 Kaçak Göçmen Ele Geçirildi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde mermer yüklü bir tırda gizlenen 4 Afgan kaçak göçmen yakalandı. Olay, tırın durdurulmasıyla ortaya çıktı. Göçmenler, yetkililere teslim edildi.

Edinilen bilgilere göre, Van'dan İstanbul'a giden O.Y. yönetimindeki 06 FU 1** plakalı tır, Erbaa D-100 kara yolu üzerindeki uygulama noktasında polis ekipleri tarafından durduruldu. Tırın dorsesinde yer alan mermer paletleri arasına gizlenmiş halde Afganistan uyruklu 4 kaçak göçmen bulundu. Olayın ardından yakalanan göçmenler, gerekli işlemler için Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube ekiplerine teslim edildi. Tır sürücüsü O.Y. ise gözaltına alınarak Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Bu durum, kaçak göçmenlerin tespit edilmesinin ve yakalanmasının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.