Düzce'de AK Parti Milletvekili ve Belediye Başkanı Gazetecileri Ziyaret Etti
Düzce'de, AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir ile Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce Çalışan Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek desteklerini ifade etti. Keşir, cemiyetin etkinliklerini övgüyle karşıladı ve projeler hakkında bilgi paylaştı. Özlü ise gazetecilere mesleki destek vereceklerini belirtti.
Düzce Çalışan Gazeteciler Cemiyeti, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün katılımıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Keşir, ziyarette cemiyetin kısa süre içinde birçok başarılı etkinlik düzenlediğini ifade etti. Bu başarılı çalışmalara destek olacağını belirten Keşir, ayrıca Düzce'de hayata geçirilen kamu projeleri ve yeni yatırımlar hakkında da bilgi verdi. Belediye Başkanı Faruk Özlü ise, gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çekerek, Çalışan Gazeteciler Cemiyeti'ne ve gazetecilere her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Ziyaretin sonunda Keşir ve Özlü, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi. Düzce'de gerçekleştirilen bu tür ziyaretler, yerel basının önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.