Asayiş »

Balıkesir Marmara'da AK Parti İlçe Binasına Yapılan Taşlı Saldırıda 1 Gözaltı

Balıkesir Marmara'da AK Parti İlçe binasına yapılan taşlı saldırıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Olayın ardından geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri, şüphelinin kimliğini belirleyerek gözaltına aldı.

Balıkesir’in Marmara ilçesinde, dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, AK Parti İlçe Başkanlığı binasına taşlı bir saldırı gerçekleştirildi. Bu saldırının hemen ardından, olay yerine gelen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Elde edilen görüntüler doğrultusunda saldırıyı düzenlediği ileri sürülen şüpheli D.Y.B. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.