Ankara'da Oynanan Gençlerbirliği Maçında Eyüpspor 2-2 Beraberlik Elde Etti
Eyüpspor Teknik Direktörü Atila Gerin, Gençlerbirliği ile oynanan maçın ardından bir puanın kıymetli olduğunu ifade etti. Gerin, çocukların gösterdiği mücadeleye dikkat çekerek, "Kaybedebilirdik ama kazanabilirdik de" dedi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Eyüpspor, Ziraat Türkiye Kupası B grubu 3. maçında, Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalarak önemli bir puan kazandı. Müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan Eyüpspor Teknik Direktörü Atila Gerin, genç futbolcuları tebrik ederek, mücadelelerinin değerine vurgu yaptı. Gerin, "Gençlere vereceğimiz direnç ve reaksiyon bizim için fazlalaşıyor. Bu süreçte çok büyük kazanımlar elde ediyoruz. Çocuklarıma, çok fazla bir şey istemeyeceğim demiştim çünkü henüz yeterince çalışmadık. Antrenman eksikliğimiz var, hepsi sadece birer antrenman yapabildi. Ancak futbolun temel prensipleri var. Bu prensipleri uyguladıktan sonra savunmada ve hücumda en önemli şey, mücadele edebilmek. Bu mücadeleyi futbolseverlere iyi bir oyun disipliniyle göstermemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.
Gerin, ayrıca, Süper Lig’in güçlü bir takımına karşı çocukların gösterdiği direncin kendisini mutlu ettiğini belirtti. İlk 20-25 dakikada başarılı olmadıklarını, geriye düştükten sonra geri gelmelerinin daha da değerli olduğunu ifade etti. "Bu aralar geriden gelmeye alıştık. Çocukları tebrik ediyorum, mücadeleye devam etmeleri çok kıymetli. Kaybedebilirdik ama kazanabilirdik de. Maç gitti geldi, bizim için bir puan kıymetli" diyerek sözlerini tamamladı.