Yaşam »

Düzce'de Sektör Temsilcileri Öğrencilerle Tecrübe Paylaşacak

Düzce'de, sektör temsilcileri Düzce Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya gelecek ve tecrübelerini aktaracak. Bu buluşma, TOBB ve YÖK arasında imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleşecek.

Düzce'de gerçekleştirilecek olan buluşma, sektör temsilcilerinin öğrencilerle bilgi paylaşımında bulunmasını amaçlıyor. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Düzce Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu arasında imzalanan protokol kapsamında, her yarı yıl en az iki kez düzenlenmesi planlanan toplantıların ilki yapıldı. DTSO Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ali Gelinoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Metin Topal, Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Etem Gürel, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Vahdet Tarakçı ve okul yöneticilerinin katıldığı toplantıda, protokol kapsamındaki meslek yüksekokullarında sektör temsilcilerinin derslere katılarak tecrübe paylaşımında bulunması hususları ele alındı.

Toplantıda ayrıca, belirlenen yüzdelik dilime girmeyi başaran öğrencilere teşvik edici ödül uygulamalarının başlatılması konuları da görüşüldü. Bu uygulamalar sayesinde öğrencilerin motivasyonu artırılması hedefleniyor. Toplantı, diğer gündem maddelerinin ele alınmasıyla son buldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.