Asayiş »

Mardin Kızıltepe'de Piknik Tüpü Patlaması Sonucu 3 Kişi Yaralandı

Mardin Kızıltepe'de meydana gelen piknik tüpü patlamasında 3 kişi yaralandı. Olay, Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde bir evde gerçekleşti.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde yer alan müstakil bir evde piknik tüpünün patlaması sonucu 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, patlama sesi duyan çevre sakinleri hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine intikal eden ekipler, bölgedeki güvenliği sağladıktan sonra yaralıları hastaneye sevk etmek için gerekli müdahaleleri yaptı. Patlama esnasında yaralanan H.T. (16), Nimet T. (45) ve Türkiye T. (79) isimli üç kişi, Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Patlama sonrasında evde önemli maddi hasar oluştu. Olayın sebebini tespit etmek amacıyla ilgili birimlerin inceleme başlattığı bildirildi. Ekipler, patlamanın nedenini ve olaya dair detayları belirlemek için çalışmalara devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.