Güncel »

Deprem Şehitleri İçin Adıyaman'da Dualar Yükseldi: Başkan Ali Boltaç, Genel Başkan Özgür Özel İle Bir Arada Anma Programında Yer Aldı

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel ile birlikte Adıyaman’da düzenlenen anma programlarına katıldı.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve on binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği 6 Şubat depremlerinden ağır şekilde etkilenen Adıyaman’da gerçekleştirilen anma programlarında, depremde yaşamını yitiren vatandaşlar saygı ve rahmetle anıldı. Deprem Şehitliği’nde düzenlenen törende dualar edildi, mezarlara karanfiller bırakıldı.

Anma programları boyunca, depremin yarattığı derin acının halen tazeliğini koruduğu Adıyaman’da dayanışma ve birlik mesajları öne çıktı. Kentte yaşanan büyük yıkımın ardından toplumsal hafızanın canlı tutulmasının ve acıların paylaşılmasının önemine dikkat çekildi.

Program kapsamında, Adıyaman İl Başkanlığı binasının bulunduğu alanda vatandaşlarla bir araya gelindi. Depremden etkilenen yurttaşların da yoğun katılım gösterdiği buluşmada, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmada, deprem sonrası yaşanan süreç, bölgenin ihtiyaçları ve dayanışmanın sürekliliği üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Anma programı, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların bir kez daha saygı, rahmet ve özlemle anılmasıyla sona erdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.