Bilecik Merkez'de Emniyet Hizmet Binalarında Güvenlik İncelemesi Yapıldı
Bilecik İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar, tamamlanan valilik binası ve inşaatı süren il emniyet müdürlüğü binasında güvenlik incelemeleri gerçekleştirdi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Bilecik İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ile birlikte, tamamlanan valilik binasında alınan güvenlik tedbirlerini yerinde değerlendirdi. Yapılan incelemelerde, bina güvenliği ve uygulanan önlemler üzerinde duruldu. Heyet, daha sonra yapımı devam eden yeni il emniyet müdürlüğü hizmet binası şantiyesini ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerde, çalışmaların belirlenen takvim doğrultusunda sürdürülmesi ve güvenlik standartlarının yüksek seviyede tutulması konuları ele alındı.
Bilecik İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar, "Kamu hizmet binalarımızda güvenlik tedbirlerinin en üst seviyede uygulanması büyük önem taşıyor. Hem tamamlanan Valilik binasında hem de yapımı süren yeni hizmet binamızda, vatandaşlarımıza daha güvenli ve etkin hizmet sunmak amacıyla gerekli tüm tedbirleri titizlikle değerlendiriyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.