Adana Saimbeyli'de Kayıp 87 Yaşındaki Alzheimer Hastası İbrahim Akburak Aranıyor
Adana Saimbeyli'de 87 yaşındaki Alzheimer hastası İbrahim Akburak, dün akşamdan beri kayıp. Ekipler, kaybolan yaşlı adamı bulmak için arama çalışması yürütüyor.
Edinilen bilgilere göre, İbrahim Akburak en son Saimbeyli ilçesine bağlı Tülü Mahallesi’ndeki Hüseyinbelen mevkiinde görüldü. Yakınları, eve dönmemesi üzerine endişelenerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından jandarma ekipleri, AFAD, YAK ve AKOM ekiplerinin de katılımıyla geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı. Ekipler, gece boyunca ve sabahın erken saatlerinden itibaren hem kırsal alanlarda hem de çevre mahallelerde kaybolan yaşlı adamı bulmak için yoğun çaba sarf etti.
Bölgede arama çalışmaları devam etmekte ancak henüz herhangi bir ize rastlanmadığı bildirildi. İbrahim Akburak’ın bulunması için çalışmalar sürerken, ailesinin endişesi de artıyor. Kayıp yaşlı adamın bir an önce bulunması için yetkililerden yardım bekleniyor.