Spor »

Kocaeli'de Kulüp Başkanı Recep Durul, Skriniar'ın cezasının ardından konunun kapandığını belirtti.

Kocaelispor Kulüp Başkanı Recep Durul, Milan Skriniar’ın Kocaeli tribünlerine yaptığı hareketin ardından yaşanan ceza sürecinin sona erdiğini ifade etti. Durul, "Artık gündemimizde değil, geride kaldı. Kocaelispor’un hak gasplarını dile getirmeye devam edeceğiz." dedi.

Kocaelispor'un başkanı Recep Durul, Fenerbahçe oyuncusu Milan Skriniar’ın, Kocaelispor ile oynanan maçta tribünlere yaptığı hareket nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2 maç men cezası ve 80 bin TL para cezası aldığını hatırlattı. Durul, bu durumun artık kendileri için gündem dışı olduğunu ve gereken açıklamaları yaptıklarını belirtti. "Bir futbolcu üzerinden yorum yapmak doğru değil. Bu genel bir sorun. Birçok sahada aynı davranışlar görülebilir. Biz söyleyeceğimizi söyledik ve disiplin kurulunun verdiği karara saygı duyuyoruz," diye konuştu.

Futbolun İstanbul Merkezli Yönetimi

Durul, Türk futbolunun yönetim yapısına da eleştirilerde bulundu. "Türkiye’de futbol İstanbul merkezli bir rejimle yönetiliyor. Adalet ve demokrasi kavramları maalesef sadece birkaç takım etrafında dönüyor. Bu durumu değiştirmek için mücadele etmemiz gerekiyor," dedi. Durul, adaletin sadece İstanbul’a sağlandığını, diğer bölgelerde yeterince yer bulamadığını vurguladı. "Bunun için hep birlikte çaba sarf etmeliyiz. Umarım gelecekte daha adil bir yapı oluşturabiliriz," ifadelerini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.