Asayiş »

Aydın Söke'de Yağışlar Sonrası Müstakil Evde Duvar Çökmeleri Yaşandı

Aydın’ın Söke ilçesinde etkili olan yağışlar nedeniyle bir evin duvarı çöktü. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Aydın'ın Söke ilçesinde, Kemalpaşa Mahallesi Günay Sokak'ta meydana gelen olayda, Mehdi G. isimli vatandaşa ait olan müstakil evin duvarları, son günlerde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle yumuşayarak çatlaklar oluştu. Bu çatlaklar zamanla büyüyerek evin duvarının bir bölümünde çökme ile sonuçlandı. Olayın gerçekleşmesiyle birlikte, çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine, olay yerine hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, çevrede güvenlik önlemleri alarak olası bir tehlikeye karşı tedbir almaya başladı. Ev, güvenlik amacıyla tahliye edildi. Şans eseri olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Bununla birlikte, olayın ardından binada detaylı bir inceleme başlatıldı ve gerekli değerlendirmelerin yapılması bekleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.