Asayiş »

İstanbul'da Vapurdan Atlayan Kişi İçin Kurtarma Çalışmaları Yapıldı

İstanbul'da bir kişi, Eminönü-Üsküdar seferini yapan vapurdan denize atladı ve yolcuların seferberliği sayesinde kurtarıldı. Olay anı vatandaşlar tarafından kaydedildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, İstanbul'un yoğun güzergahlarından biri olan Eminönü-Üsküdar seferini yapan Şehir Hatları vapurunda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, bir şahıs henüz belirlenemeyen bir nedenle vapurdan Boğaz’a atladı. Suda çırpındığını gören yolcular, hemen durumu fark ederek bağırmaya başladı. Vapurda görevli personel, suda çırpınan kişiye can simidi fırlatırken, yolcular da yüzmesi için onu cesaretlendirdi. O esnada, bazı yolcular şahsın montunu çıkarmasını önerdi. Adam, can simitlerine doğru yüzmeye çalıştı. Bir süre sonra, olay yerine intikal eden başka bir tekne, şahsı sudan çıkararak kurtardı. Bu durum, çevredeki herkesin rahat bir nefes almasını sağladı. O anlar, cep telefonlarıyla kaydedildi.

Vapurda bulunan bir yolcu, olay anını şöyle anlattı: "Biz vapurda ilerliyorduk. Geminin arka tarafındaydık. Birisi atladı ama biz onun atladığını ya da düştüğünü fark edemedik. Sadece adamı suda görünce bağırmaya başladım. Arkadaşının olup olmadığını sordum. Kaptan hemen dönüş yaptı ve gidip kurtardık. Çok şükür, her şey yolunda gitti. Herkese geçmiş olsun." dedi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.