Asayiş »

Kayseri Hacılar'da Tipi Nedeniyle Mahsur Kalan İki Kişi AFAD Tarafından Kurtarıldı

Kayseri'de etkili olan tipi nedeniyle araçlarıyla mahsur kalan iki kişi, AFAD ekipleri tarafından güvenli bir şekilde kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Kayseri'nin Hacılar-Erciyes yol ayrımında aniden etkili olan tipi nedeniyle sürücüler araçlarıyla ilerlemekte zorlandılar ve mahsur kaldılar. Mahsur kalan vatandaşlar, durumu 112 Acil Servis'e bildirerek yardım talebinde bulundu. Olay sonrası, AFAD ekipleri hızla olaya müdahale etmek üzere bölgeye sevk edildi.

Bölgeye ulaşan ekipler, zorlu hava koşullarında yoğun bir çalışma başlatarak mahsur kalan araca ulaştılar. Uzun uğraşlar sonucunda, ekipler tarafından araçtaki iki kişi güvenli bir bölgeye nakledilerek sağlık durumları kontrol altına alındı. AFAD ekiplerinin bu başarılı kurtarma operasyonu, bölge halkı tarafından takdirle karşılandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.