Asayiş »

Muğla Köyceğiz'de Hasır Üretimi Yapılan Evde Yangın Çıktı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki bir hasır evde çıkan yangın, evin tamamen yanmasına neden oldu. Yangın, Köyceğiz-Ortaca karayolunda, Beyobası Zeytinalanı mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, mahallede hasır üretimi yapan vatandaşların yaktığı ateş, kuru hasırlara sıçradı. Yangının başlamasıyla birlikte, 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, orman arazözleri ve 112 ambulans ile jandarma, yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Yangın bölgesine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü.

Bölgedeki hasır üretimi işlemleri ise yangın nedeniyle durdu. Olayın ardından hasır evde büyük bir maddi hasar meydana geldiği bildirildi. Yangının çıkış nedeni hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.