Asayiş »

İstanbul Fatih'te Gerçekleşen Banka Soygununa Ait Yeni Güvenlik Görüntüleri Yayınlandı

İstanbul Fatih'te dün akşam saatlerinde meydana gelen silahlı banka soygununa ait yeni güvenlik görüntüleri yayınlandı. Soyguncu, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip parayı alarak olay yerinden kaçtı.

Olay, Fatih Hacı Kadın Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir banka şubesinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, yüzünde cerrahi maske ve elinde silah olan bir şahıs, bankaya girdikten sonra çalışanları tehdit etti ve güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Soyguncu, bankanın içinde bir miktar parayı alarak dışarı çıkarken, o esnada başka bir vatandaşa çarptı ve paranın bir kısmını yere düşürdü. Düşen parayı bırakmadan elindeki paralarla kaçmaya devam etti.

Soygun Anı Güvenlik Kamerasında

Dün akşam saatlerinde meydana gelen soygun anına dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, yüzü cerrahi maskeli bir şahsın elindeki silahla bankada bulunan güvenliği etkisiz hale getirdiği ve silahını eline aldığı görülüyor. Ardından, soyguncunun gişeye bir poşet fırlattığı ve poşeti alarak hızlıca bankadan ayrıldığı anlar kaydedildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.