Spor »

Alanya'da Corendon Alanyaspor, Beşiktaş Maçına Hazırlıklarını Tamamladı

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçı için hazırlıklarını tamamladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Corendon Alanyaspor, Beşiktaş ile karşılaşacağı maç için hazırlık sürecini tamamladı. Teknik Direktör Joao Pereira yönetiminde, TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma çalışmalarıyla başladı. Takım, daha sonra taktik ağırlıklı çalışmalarla idmanı tamamladı. Antrenmanın ardından turuncu-yeşilli ekip, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Beşiktaş ile Corendon Alanyaspor arasında oynanacak karşılaşma, yarın saat 20.00’de Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Bu önemli maçı Balıkesir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Oğuzhan Çakır yönetecek. İki takım da galibiyet için sahada ter dökecek.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.