Asayiş »

Malatya'da Sokak Satıcılarına Yönelik Düzenlenen Operasyonda 8 Kişi Tutuklandı

Malatya'da gerçekleştirilen sokak satıcılarına yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alındı, bunlardan 8'i tutuklandı. Operasyonda bin 791 adet sentetik ecza ve 759 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcıları olarak bilinen 'torbacılara' yönelik kapsamlı bir operasyon düzenledi. Yapılan fiziki takipler sonucunda, 6 farklı ikamette ve 9 kişinin üzerinde arama yapıldı. Bu aramalarda, toplamda bin 791 adet sentetik ecza maddesi ile 759 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Operasyon neticesinde 9 zanlı gözaltına alındı.

Gözaltındaki şahıslar adliyeye sevk edilirken, yapılan işlemler sonucunda 8 kişi tutuklandı. Diğer bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu tür operasyonların, uyuşturucu ile mücadele kapsamında devam edeceği belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.