Düzce'de Yapılan Denetimlerde 79 Kişi Gözaltına Alındı
Düzce'de gerçekleştirilen denetimlerde 79 kişi gözaltına alındı, 27'si tutuklandı. Ekipler, suçların önlenmesi amacıyla 23.740 kişiyi sorguladı.
Düzce'de polis ve jandarma ekipleri, suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla 24 saat kesintisiz denetimlerini sürdürüyor. 2-8 Şubat tarihleri arasında yapılan uygulamalarda toplam 23 bin 740 kişinin sorgusu gerçekleştirildi. Bu sorgulamalar sonucunda, araması bulunan 79 şahıs gözaltına alınırken, bunlardan 27'si tutuklandı.
Denetimlerde ayrıca, yasa dışı silah ve mühimmat ele geçirildi. Ekipler, yapılan aramalarda 7 adet kurusıkı, 8 adet tabanca, 6 adet av tüfeği, 152 mermi, 64 kartuş, 1 dedektör, 3 kesici delici alet ve 16 şarjör buldu. Bu durum, Düzce'de suçlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların etkinliğini gözler önüne seriyor.