Asayiş »

Erzurum Palandöken'de Polis Tarafından Şok Uygulama Gerçekleştirildi

Erzurum Palandöken ilçesinde gerçekleştirilen şok uygulamalarla, polis güvenliği artırmayı hedefliyor. İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, uygulamanın detaylarını yerinde inceledi. Bu uygulamalar, vatandaşların huzurunu sağlamak amacıyla sürdürülüyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Erzurum'un Palandöken ilçesinde, güvenlik önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilen şok uygulamalar, yerel halkın huzurunu korumak amacıyla düzenleniyor. İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Yenişehir semtindeki ikinci marketler bölgesinde yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, uygulamanın etkinliğini gözlemledi.

Konuya dair İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için görev alan personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Sayın Müdürümüz, bu tür çalışmaların azim ve kararlılıkla devam edeceğini vurguladı." denildi. Denetim sırasında birim amirlerinin de hazır bulunduğu belirtilirken, uygulamaların daha geniş bir kapsamda sürdürüleceği ifade edildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.