Asayiş »

Muğla Seydikemer'de 60 Düzensiz Göçmen ve 1 Kaçakçı Yakalandı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, yasadışı yoldan yurt dışına çıkmak üzere hazırlanan 60 düzensiz göçmen, aralarında 28 çocuğun da bulunduğu bir grup ile birlikte yakalandı. Bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi de gözaltına alındı.

Seydikemer ilçesi Leylek Koyu mevkiinde yasadışı göçmenler hakkında gelen ihbarlar üzerine, bölgeye Sahil Güvenlik Botları ve Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Gerçekleştirilen operasyonda, 28’i çocuk olmak üzere toplam 60 düzensiz göçmen tespit edildi. Ekipler, göçmenlerin yurt dışına çıkış hazırlığında olduklarını belirledi.

Yapılan kontroller sonucu, 32 düzensiz göçmenin yanı sıra bir de göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı. Yakalanan düzensiz göçmenler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gerekli işlemler için ilgili kurumlara teslim edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.