İstanbul Arnavutköy'de Bir Grubun Saldırısına Uğrayan Kişi Kamerada Görüntülendi
İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir grup, aralarına aldıkları bir kişiye tekme ve yumruklarla saldırdı. Olay anları cep telefonları ile kaydedilirken, çevredeki bazı vatandaşların duruma tepkisi dikkat çekti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay, akşam saat 17.00 sularında Arnavutköy Bolluca Mahallesi'nde meydana geldi. Bir grup, bilinmeyen bir sebepten ötürü bir kişiyi hedef alarak saldırıya geçti. Şahıslar, aralarına aldıkları kişiye acımasızca tekme, tokat ve yumruklarla vurdu. O anlar cep telefonu kameraları tarafından kaydedilirken, görüntülerde bazı vatandaşların duruma tepki göstererek, "Bir kişiye bu kadar kişi saldırır mı?" dedikleri duyuldu. Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
Silahlı Saldırganlar
Olay sırasında şahsa saldıran kişilerden birinin belinde silah bulunduğu ve zaman zaman elini beline götürdüğü gözlemlendi. Bu durum, saldırının ciddiyetini artırırken, polis ekipleri şahısların kimliklerini tespit etmek için detaylı bir araştırma başlattı. Saldırının nedenine dair henüz bir bilgi edinilemezken, güvenlik kameralarının inceleme altına alındığı bildirildi. Olay, çevredeki sakinler arasında büyük bir tedirginliğe yol açtı ve sosyal medyada da geniş yankı buldu.