Asayiş »

Bilecik Osmaneli'nde 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Ele Geçirildi

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde Osmaneli ilçesinde bir operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyon sırasında, çocuklara yönelik müstehcen yayınları ülkeye sokma, çoğaltma, satma, nakletme ve ihraç etme suçlarından 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Atakan K. isimli şahıs yakalandı.

Jandarma ekipleri, yakalanan şahsın çevresindeki güvenliği sağladıktan sonra, gerekli işlemlerini tamamlayarak Bilecik M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim etti. Bu tür operasyonların, aranan şahısların yakalanması amacıyla devam edeceği bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.