Yaşam »

Düzce'de Amatör Sporculara Spor Malzemesi Desteği Sağlandı

Düzce'de yer alan otomotiv firması, amatör güreşçilerin spor malzemelerini düzenlenen törenle teslim etti. Düzce Belediyesi bünyesindeki sporculara yapılan bu destek, şehrin spor alanındaki gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren otomotiv firması, amatör sporculara malzeme desteği sağlamak amacıyla bir etkinlik düzenledi. Spor malzemelerinin teslimi, Özkan Olcay Spor Salonu'nda gerçekleşti. Törende, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcularına eşofman ve spor ayakkabılarını teslim etti. Toplamda 400 bin liralık ayni yardım kapsamında, güreş başta olmak üzere farklı amatör branşlara da malzeme desteği verileceği ifade edildi. Başkan Özlü, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Spor Şehri Düzce" sloganına vurgu yaparak, şehrin spor alanında her geçen gün yeni adımlar attığını belirtti. Özlü, bu tür yardımların, diğer kuruluşlara örnek teşkil etmesini umduğunu da ekledi.

Törene; Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fatih Yalçın, Spor Akademisi Spor Kulübü Başkanı Turan Akdoğan, Güreş Antrenörü Ramazan Topal, Beltaş A.Ş. Genel Müdürü Erdem Yılmaz, Çocuk Üniversitesi ve Bilim Merkezi Koordinatörü Cihan Ünal ile firmanın genel müdürü Daniel Braun katıldı. Bu katılımcılar, sporun desteklenmesi adına önemli bir adım atıldığını vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.