Asayiş »

Düzce'de Göçmenlerin Bulunduğu Tırda Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Düzce'de jandarma tarafından bir tıra düzenlenen operasyonda 28 göçmen yakalandı. Tırın dorsesinde baygın halde bulunan bir göçmen hipotermi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Düzce'de, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, O.B. yönetimindeki tırla ilgili gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. İhbara göre, tırın şehir merkezinde göçmenleri indirdiği bildirildi. Ekipler, tırın dorsesinde 28 Afganistan uyruklu düzensiz göçmeni yakaladı. Dorsede yapılan kontroller sırasında, iki kişinin hareketsiz yattığını gören jandarma, durumu derhal sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde 20 yaşındaki Ahmet Muhammedi'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Baygın halde bulunan diğer göçmen M.U. ise ilk müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili yapılan otopside, Muhammedi'nin soğuk havaya bağlı olarak vücut ısısının düşmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Tır sürücüsü O.B. gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.