Eğitim »

Iğdır Tuzluca'da Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle 1 Gün Eğitime Ara Verildi

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde meydana gelen kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle köy okulları ile taşımalı eğitim sistemine bir gün süreyle ara verildi.

Iğdır Tuzluca ilçesinde etkili olan kar yağışı, beraberinde soğuk hava, don ve buzlanma risklerini getirdi. Bu nedenle, 11 Şubat 2026 Çarşamba günü, ilçeye bağlı köylerdeki okullar ve taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitim durduruldu. Alınan bilgilere göre, ilçe merkezindeki okullarda ise eğitim öğretim faaliyetleri aksamadan devam edecek. Yetkililer, vatandaşların ve öğrencilerin olası risklere karşı dikkatli olmalarını ve gelişmeleri resmi kaynaklardan takip etmelerini önerdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.