Mersin Erdemli'de Kavga İhbarı Üzerine Yapılan Operasyonda 3 Kişi Gözaltına Alındı
Mersin’in Erdemli ilçesinde komşuların kavga ihbarıyla bir adrese giden polis, banyoda 24 yaşındaki bir gencin cesediyle karşılaştı. Olayla ilgili olarak, ölen kişinin ev arkadaşının da aralarında bulunduğu toplam 3 kişi gözaltına alındı.
Olay, Erdemli ilçesine bağlı Alata Mahallesi Erdem Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın son katındaki bir dairede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 04.00 sularında kavga sesine uyanan komşular durumu polise bildirdi. Olay yerine intikal eden polis, kapıyı açan H.M.T.’nin (23) ev arkadaşı Baki B.’yi (24) banyoda hareketsiz halde buldu. Sağlık ekipleri ilk belirlemelerine göre Baki B.’nin yaşamını yitirdiğini açıkladı. Olay yerinde yapılan inceleme ve savcının talimatı doğrultusunda, gencin cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
Ölen gencin Adanalı olduğu ve olay gecesi evde bulunan H.M.T. ile birlikte, bir süre önce oradan ayrıldığı belirtilen iki şüpheliyle beraber toplam üç kişinin polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Şüpheli ölümle ilgili olarak otopsi sonuçlarının beklenmesi sırasında soruşturmanın da devam ettiği bildirildi.