Bursa İnegöl'de Yeni Renault Clio 6'nın Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirilecek
Türkiye’nin en çok satan otomobili olan Yeni Renault Clio 6, 12-15 Şubat tarihleri arasında Bursa İnegöl'deki showroomda tanıtılacak. 115 beygir gücündeki motoru ve gelişmiş teknolojileriyle dikkat çeken araç, kullanıcı deneyimini ön planda tutuyor.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yeni Renault Clio 6, 115 beygirlik 1.2 litrelik üç silindirli turbo benzinli TCe motoru ve 6 ileri çift kavramalı EDC otomatik şanzımanıyla dikkat çekiyor. Koçaslanlar Motorlu Araçlar Satış Direktörü Cemal Demirhan, bu yeni modelin tanıtımının 12-15 Şubat tarihleri arasında Renault Koçaslanlar İnegöl Showroom'unda yapılacağını açıkladı. Demirhan, "Yeni Renault Clio 6, B segmentinde olmasına rağmen büyük bir otomobil hissiyatı veriyor. Özellikle kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay destekli OpenR 10.1" dokunmatik multimedya ekranıyla kullanıcılarımıza kusursuz bir dijital deneyim sunuyor" dedi.
Yeni Clio 6’nın şehir içi performansı, 100 kilometrede 5,1 litre ortalama yakıt tüketimi ile dikkat çekiyor. Demirhan, "Bu modelle otomobil severlere hem teknoloji hem de konforu bir arada sunuyoruz. Bu heyecanı paylaşmak ve aracı bizzat deneyimlemek isteyen tüm misafirlerimizi 12-15 Şubat tarihleri arasında Bursa İnegöl Showroom'umuza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.