Asayiş »

Isparta Burdur Yolunda Askeri Minibüs Kazasında 11 Kişi Yaralandı

Isparta Burdur kara yolunda meydana gelen kazada, askeri nakil minibüsü devrildi ve 11 kişi yaralandı. Yaralılar arasında 5 mahkum ve 6 jandarma personeli bulunuyor.

Isparta-Burdur kara yolunda, sabah saat 11.40 sıralarında gerçekleşen kazada, mahkum ve jandarma personelini taşıyan 03 ABZ 0** plakalı askeri nakil minibüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrildi. Kazada, 5 mahkum ve 6 jandarma personeli hafif yaralandı. Olayın ardından durumu fark eden vatandaşlar, jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra, tedbir ve kontrol amacıyla ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Olayın yaşandığı bölgede güvenlik önlemleri alınırken, kazanın sebebi hakkında detaylı bir inceleme sürdürülüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.