Asayiş »

İstanbul Küçükçekmece'de Kavşakta Meydana Gelen Olayda Sürücü Darbedildi

İstanbul Küçükçekmece'de meydana gelen olayda, bir servis minibüsü, kamyona çarptıktan sonra sürücüsüne saldırarak telefonunu aldı. Olay anı kameraya yansıdı.

Olay, saat 18.00 sularında Küçükçekmece Beşyol Mahallesi'nde bulunan Florya kavşağında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Florya'dan Yenibosna istikametine giden bir servis minibüsü, taralı alandan geçiş yaparak "kaynak" yöntemiyle öne geçmeye çalıştı. Bu sırada, aynı istikamette ilerleyen bir kamyona yandan çarptı. Çarpmanın ardından servis minibüsü sürücüsü ve yanındaki iki kişi, kamyon sürücüsü A.Ö.'yü araçtan indirerek zararın karşılanmasını talep etti.

Ancak kamyon sürücüsü, servis minibüsünün hatalı bir şekilde hareket ettiğini belirterek zararı ödemeyi reddetti. Bu durum karşısında sinirlenen servis minibüsü sürücüsü ve yanındaki iki kişi, kamyon sürücüsü A.Ö.'nün telefonunu elinden alarak onu kamyondan indirdi ve darbetti. Yaşanan tartışma ve arbede sonrası, servis minibüsü sürücüsü ve yanındaki kişiler olay yerinden hızla uzaklaştı.

Kamyon sürücüsü ise olayın ardından karakola giderek, yaşananları ve görüntüleri delil olarak sunarak şahıslardan şikayetçi oldu. Kamyon sürücüsünün telefonunun alındığı ve araçtan indirildiği anlar, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.