Asayiş »

Balıkesir Erdek'te Kardeşini Vurarak İntihar Eden Kişi Olayı

Balıkesir'in Erdek ilçesinde miras tartışması sonucu kardeşini vurarak öldüren bir kişi, ardından intihar etti. Olay, miras paylaşımı yüzünden çıkan kavgada yaşandı.

Olay, Denizli'nin Güney ilçesinde emekli polis memuru Mustafa Çavlı ile kardeşi Muzaffer Çavlı arasında miras paylaşımı meselesi yüzünden tartışma ile başladı. Tartışmanın büyümesiyle kavgaya dönüşen olayda, Mustafa Çavlı tabancasıyla kardeşi Muzaffer Çavlı'ya ateş açtı. Kardeş Muzaffer, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan Mustafa Çavlı, jandarma ekiplerinin başlattığı arama çalışmaları neticesinde yakın bir bölgede ölü olarak bulundu. İlk bulgulara göre, Çavlı'nın kardeşini vurduğu silah ile intihar ettiği düşünülüyor. Bu trajik olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.