Asayiş »

Muş Merkez'de Hırsızlık Suçundan 4 Yıl 2 Ay Ceza Alan Hükümlü Yakalandı

Muş Merkez'de 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan şahıs, jandarma tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Muş ilinin Merkez ilçesinde "bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık" suçunu işleyen bir kişi, 11 Şubat'ta yapılan bir operasyonla jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hükümlünün, 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi. Yakalanan şahıs, jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Jandarma ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hükümlü, hapis cezasının infazı için Muş E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. Olayın ardından çevrede güvenlik önlemleri artırıldı ve benzer suçların önlenmesi için çalışmalar devam etmekte.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.