Asayiş »

Bursa İnegöl'de Kontrolden Çıkan Kamyonet Şarampole Yuvarlandı, Sürücü Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir kamyonet şarampole yuvarlandı. Sürücü Gökhan T. hafif yaralanarak olay yerinden kendi imkanıyla çıktı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Bursa-Ankara karayolu üzerindeki Şehitler kavşağında gerçekleşti. İnegöl'den Bursa'ya seyir halinde olan Gökhan T. yönetimindeki 16 JGA 9** plakalı kamyonet, aniden kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Olay yerine hızla ulaşan 112 Acil servis, Bölge Trafik ekipleri ve itfaiye, gerekli müdahaleleri yapmak üzere olay alanına intikal etti. Sürücü, sağlık ekiplerinin önerisine rağmen hastaneye gitmeyi reddetti ve ayakta tedavi edildi. Kazanın ardından jandarma ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.