Asayiş »

Nevşehir Ürgüp Karayolu'nda Su Birikintisine Giren Araçta Sürücü Yaralandı

Nevşehir'de bir otomobil, yolda biriken su birikintisine girerek refüje düştü. Kazada sürücü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Nevşehir'in Ürgüp karayolu üzerindeki Kavak kavşağı yakınlarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, S.C. yönetimindeki 50 AB 7** plakalı otomobil, aniden yolda oluşan su birikintisine girerek kontrolünü kaybetti. Araç, refüje düştükten sonra iki ağaca çarparak durabildi.

Kaza sonrası durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri hızlıca intikal etti. Yaralı sürücü, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili olarak jandarma tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Kaza anında yolda oluşan su birikintisinin neden olduğu bu olay, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.