Kayseri'de 10. Kez Düzenlenecek Artık Çekilmez Oldun Yarışması 14 Şubat'ta Gerçekleşecek
Kayseri'de geleneksel hale gelen 'Artık Çekilmez Oldun' kızak yarışı, 14 Şubat Cumartesi günü 10. kez düzenlenecek. Yarışma, Erciyes'te çiftler arası eğlenceli bir etkinlik olarak katılımcılara keyifli anlar sunacak.
Kış sezonu boyunca birçok aktiviteye ev sahipliği yapan Erciyes, bu kez çiftleri heyecan dolu bir yarışma için bir araya getiriyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. tarafından organize edilen etkinlikte, katılımcılar ilk olarak kızakla birbirlerini çekecek. Ardından, hiç duraksamadan birlikte kızakla kayarak bitiş çizgisine ulaşmak için yarışacaklar. Yarışmada dereceye giren çiftlere sponsorlar tarafından çeşitli ödüller verileceği duyuruldu. 'Artık Çekilmez Oldun' yarışması, heyecan, spor ve eğlencenin bir arada yaşanacağı bir etkinlik olarak öne çıkıyor.
Yarışma, 14 Şubat 2026 Cumartesi günü saat 12.00'de Erciyes Tekir Kapı bölgesinde gerçekleştirilecek. Katılmak isteyen çiftler, www.kayserierciyes.com.tr adresinden online kayıtlarını yaptırabilirler. Yarışma, katılımcılara eğlenceli ve unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.