Pursaklar'da 4. Kitap Günleri'nde Vatandaşlara Ücretsiz Çorba Dağıtılıyor
Pursaklar 4. Kitap Günleri'nde kitap dolu etkinlikler sürerken, soğuk günlerde vatandaşlara ücretsiz çorba ikram ediliyor.
Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Kitap Günleri, Türkiye'nin dört bir yanından yayınevlerini ve yazarları vatandaşlarla buluşturuyor. Etkinlik alanında bulunan mobil mutfak aracı sayesinde, katılımcılara sıcak çorba ikram edilerek, soğuk havalarda bir nebze olsun sıcaklık sağlanıyor. Bu organizasyonla hem kültürel bir etkinlik gerçekleştirilmekte hem de katılımcılara küçük bir ikramda bulunulmakta.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kültürel etkinliklerin toplumsal birlikteliği artırma yönünde önemli bir rol oynadığını belirtti. Başkan Çetin, "Pursaklar'da kültürel faaliyetleri sadece kitapla sınırlı görmüyoruz. 4. Kitap Günleri, hemşehrilerimizin bir araya geldiği, gençlerimizin ufkunu geliştirdiği değerli bir organizasyondur. Soğuk havada etkinliğimize katılan vatandaşlarımıza bu küçük ikramla destek olmak istedik. Amacımız kültürle buluşturmak ve gönüllere dokunmaktır. Sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman yanlarında olacağız" şeklinde konuştu.
Pursaklar Belediyesi yetkilileri, tüm Ankaralıları bu kültürel etkinliğe davet ederek, kitap dolu bir atmosferde birlikte vakit geçirmeye çağırdı.