Asayiş »

Ankara'da Engelli Bir Çalışanın Daha Önce Darp Edildiği Ortaya Çıktı

Ankara'da vince asılan zihinsel engelli vatandaşın, daha önce de aynı iş yerinde darp edildiği iddiaları gündeme geldi. Olayın görüntüleri sosyal medyada paylaşılmış ve büyük tepki toplamıştı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Ankara'da bir iş yerinde çalışan zihinsel engelli bir bireyin, yaklaşık 1,5 yıl önce iş arkadaşları tarafından ayağından vince bağlanarak görüntülerinin çekilmesi ve sosyal medyada paylaşılması, kamuoyunda infiale yol açmıştı. Bu durum üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonucunda, şüpheliler tutuklanmıştı. Ancak son gelişmeler, engelli vatandaşın iki yıl önce aynı iş yerinde başka bir kişi tarafından darp edildiği anların görüntülerinin ortaya çıkmasıyla dikkatleri yeniden bu olaya çekti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.