Siyaset »

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır'da Kent Koruma Platformu Temsilcileriyle Toplandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır Kent Koruma ve Dayanışma Platformu temsilcileriyle CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır Kent Koruma ve Dayanışma Platformu temsilcileri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Bu önemli buluşmada, Özel’e Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Serkan Özcan ile Parti Meclisi Üyeleri Emine Uçak ve Baran Seyhan eşlik etti. Toplantıda, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Barosu Başkanı Abdülkadir Güleç, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Diyarbakır Şube Başkanı Mahsum Çiya Korkmaz, İnsan Hakları Derneği (İHD) Diyarbakır Şube Başkanı Ercan Yılmaz, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Diyarbakır Eş Sözcüleri Serdar Keskin ve Yıldız Ok Orak, Rosa Kadın Derneği Başkanı Zeynep Sipçik ve Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil gibi önemli isimler de yer aldı.

Toplantıda, Diyarbakır’ın kent koruma ve dayanışma konularında yaşadığı sorunlar ele alındı. Özel, bu tür platformlarla iletişimi güçlendirerek yerel problemlerin çözümüne katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. Ayrıca, toplantıda yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve kentin sürdürülebilir kalkınması için çeşitli önerilerde bulunuldu. Bu buluşma, kent halkının taleplerinin daha iyi bir şekilde temsil edilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.