Asayiş »

Tekirdağ Süleymanpaşa'da Zorla Para İsteyen Maskeli İki Şahıs Tokatla Kovuldu

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde bir esnaf, dükkanına zorla para istemek amacıyla gelen yüzü maskeli iki kişiyi tokat atarak uzaklaştırdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Süleymanpaşa'da meydana geldi. Dikim işi yapan bir işyerine gelen iki maskeli şüpheli, masa başında çalışan kadın esnaftan zorla para talep etti. Kadın, duruma tepki göstererek maskeli şahıslara tokat attı ve onları dükkanından kovmayı başardı. O anlar, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Alınan bilgilere göre, söz konusu iki şahsın aynı gün içerisinde 4 ayrı işyerine daha giderek esnaftan zorla para istemesi dikkat çekti. Olayın ardından şikayet üzerine polis ekipleri harekete geçti ve şüphelileri yakalayarak gerekli işlemleri başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.