Asayiş »

Malatya Yeşilyurt'ta Kadını Silahla Tehdit Eden Şahıs Gözaltına Alındı

Malatya Yeşilyurt'ta birlikte yaşadığı kadını sokakta silahla tehdit eden bir kişi gözaltına alındı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, 12 Şubat Perşembe günü akşam saatlerinde Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre B.D. isimli şahıs, birlikte yaşadığı iddia edilen S.U. isimli kadını silah ile tehdit ederek fiziksel olarak tartakladı. Olayı gören çevredeki esnaf, kadının yardımına koşarak duruma müdahale etmeye çalıştı. Ancak B.D.'nin esnafa direnmesi üzerine, durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye intikal eden Yunus Timleri, B.D.'yi suç aleti olan silahıyla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olayın güvenlik kameralarına yansıdığı da belirlendi.

Şu an için olayla ilgili başlatılan soruşturma sürmektedir. Polis ekipleri, olayın detaylarını araştırmaya devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.